Ciambella דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . זה מנות ראשונות יש 631 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו Nonna Mary ' s Ciambella (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה במעבד מזון ודופק במהירות להתמזג.
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק במהירות עד התערובת דומה פירורי לחם בסדר. בקערה נפרדת, להכות את הביצה, תמצית שקדים וחלב עד חלקה. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את הנוזל בבת אחת וממזגים 10 עד 15 שניות, עד שהבצק פשוט יוצר כדור.
מוסיפים את הענבים ומבשלים עד שהם בקושי מתפוצצים. שמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F. עם סכין קילוף להבקיע את החלק התחתון של כל ערמון עם מקום "x" על תבנית אפייה וצולים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר ערמונים מהתנור לקלף את הקליפות. בתוך מחבת גדולה להמס חמאה להוסיף את הערמונים ומבשלים על אש נמוכה לאט מאוד עד חום. ברגע שיש להם קרמל במשך כ 5 דקות להוסיף את הסוכר ולזרוק. אפשר caramelize עוד 5 עד 6 דקות.