Confit של סלמון עם תפוחי אדמה חדשים & קראש סרטן & טפטוף שמיר
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר, סלט סלמון-תפוחי אדמה עם רוטב שמיר לימון, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן עם רוטב שמיר שמנת.
הוראות
ראשית, להטות את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים רותחים, ואז מבשלים במשך 15 דקות או עד רך.
לנקז ולשמור חם. בינתיים, יוצקים את שמן הזית למחבת עבה או בדיל צלוי שיתאים לפילה הסלמון בנוחות.
מוסיף את השום ואת הקורנית, בעדינות לחמם את השמן במשך כמה דקות כדי לתת את הטעמים להחדיר, ואז לכבות את החום.
כ -20 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, להחליק את הסלמון לתוך השמן החם. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות (או 10 דקות אם אתה מעדיף את הדגים שלך מבושל היטב), ואז להוריד את החום. השאר את הסלמון בשמן במשך 5 דקות, ואז להסיר ולנקז.
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה המבושלים לתוך קערת ערבוב בעדינות למחוץ עם מזלג.
מוסיפים את עשבי תיבול, חמאה טפטוף של שמן זית מן הסלמון, העונה ומערבבים היטב, ואז לקפל דרך בשר סרטנים. כדי להפוך את טפטוף, לטאטא את שמיר, שמן זית ומיץ סיד יחד.
על כל צלחת, למלא טבעת טבחים עם תערובת תפוחי אדמה מרוסקת (אם אין לך טבעת, כפית לערימה מסודרת).
הסר את הטבעת והניח פילה סלמון לידו.
מגישים קומץ קטן של גרגיר הנחלים לצד, כף סביב טפטוף, ולאחר מכן לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.