Courgette, תפוחי אדמה & לחם צ'דר
לחם Courgette, potato & cheddar הוא לחם המגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, קמח חזק, צ'דר חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. נסו קורג'ט, מרק תפוחי אדמה וצ' דר, לחם צ'דר תפוחי אדמה, ו צ'דר-לחם תפוחי אדמה אסיאגו (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים עד רק רך, לנקז ולאפשר להתקרר קצת.
שים את הקמח ואת השמרים לתוך קערה גדולה. כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, באח גס חצי ישר לתוך התערובת, משליך מדי פעם מעיל בקמח. זה יעצור את תפוחי האדמה דבק גושים.
באח במחצית הקורג ' ט, מוסיפים חצי מהגבינה ומתפשטים לחצי מעלי הקורנית.
מוסיפים 1 כפות שמן זית מעורבב עם 175-200 מ " ל מים חמים ביד. להביא את הבצק יחד ללוש במשך כמה דקות. לשים לתוך קערה משומנת קלות, לכסות ולהשאיר לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
גריז 20 ס "מ x 30 ס" מ פח. לדחוף את בצק הלחם לתוך הפח בחוזקה, דוחף את האוויר. דק לחתוך את תפוחי האדמה הנותרים וקורט. לפזר על החלק העליון יחד עם הקורנית הנותרים לתקוע בערך עם האצבעות שלך כך פרוסות להתבלט קצת. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות שוב במשך כ 45 דקות.
טפטוף עם שאר שמן הזית, לפזר עם הגבינה הנותרת, ואז לבשל 50 דקות-1 שעה, עד עלה וזהב. להשאיר להתקרר, ואז לשרת, לחתוך לריבועים.