Double Decker Burger
המתכון Double Decker בורגר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 866 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קטשופ, שמנת, רוטב חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו קומותיים במרינדה פורטובלו "בורגר", פאדג'קומותיים, ו טאקו כפול דקר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמנת החמוצה, חזרת, מלח ופלפל בקערה.
להוסיף את החסה הקרחון ולזרוק לשלב.
מערבבים את הקטשופ, תבלין קייג ' ון ורוטב חריף בקערה.
מערבבים את הבשר הטחון ומלח ופלפל תערובת בקערה עד מעורבב היטב. לא לערבב יותר כי זה יגרום המבורגר קשה. טופס לתוך 8 קציצות.
מחממים שטוח לחום בינוני-גבוה, 300 מעלות F, ולאחר מכן מניחים את הפנים החמאה של הלחמניות כלפי מטה על החלק העליון שטוח, בישול עד חום זהוב. ואז להסיר. לאחר מכן, להוסיף 2 כפות שמן זרעי ענבים לחלק העליון שטוח.
מניחים את ההמבורגרים על פני השטח משומן ומבשלים 2 דקות בכל צד.
להרכיב את העגבניות, בצל וחמוצים על קרש חיתוך. ואז מורחים את הקטשופ החריף על הלחמנייה התחתונה.
מניחים את ההמבורגר הראשון על הלחמנייה, ואז שכבה עם עגבניות, בצל וחמוצים. לסיום, למעלה עם תערובת החסה, ולאחר מכן לערום המבורגר שני על גבי. להבקיע עם קיסם. חזור עם שאר החומרים.