Dziriat (עוגת שקדים אלג'יריה)
Dziriat (עוגת שקדים אלג'יריה) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 40 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. . אם יש לכם מי פרחים כתומים, אבקת וניל, סירופ סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מאקרו עוגות שקדים לוז - אלג'יריה, עוגת שקדים של דיאן, ו עוגת שוקולד שקדים.
הוראות
הכינו את השקדים יום קודם לכן. מביאים 6 כוסות מים לרתיחה.
הסר מהחום, ולהוסיף את השקדים.
בואו השקדים להשרות במים במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מורחים את השקדים על סדינים אפייה, ואופים ב 200 מעלות F (95 מעלות C) עד יבש לחלוטין קלוי. זה לוקח כמה שעות, וצריך להיות מוכן מראש. היזהר לא לשרוף את האגוזים, כמו זה ייתן טעם מריר למילוי.
שלב 1 כוס סוכר 1 כוס מים בסיר, ולהביא לרתיחה.
הוסף 1 כפית מיץ לימון, להפחית את החום לנמוך, ולתת לו להתבשל עד סירופ, על 30 עד 40 דקות. מערבבים במי פריחת תפוז, ולהסיר מחום. שים את סירופ הסוכר בצד.
מערבבים קמח ומלח בקערת ערבוב גדולה. לעשות חור במרכז, ויוצקים שמן, ביצה, 1/2 כפית מיץ לימון, ו 1 כף תפוז פורח מים למרכז.
מערבבים עם אצבעות עד שהבצק מזכיר פירורים גסים. בהדרגה מפזרים מים חמים תוך ערבוב עד הבצק הופך רך וגמיש. מחלקים ל 4 חלקים שווים. מכסים את הבצק במטלית רטובה, ומניחים בצד.
במעבד מזון, טוחנים היטב את השקדים. למדוד 3 כוסות של שקדים טחונים דק לתוך קערת ערבוב, ומערבבים יחד עם 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, אבקת וניל, גרידת לימון, ו 2 כפות מי פרחים כתומים.
מערבבים בשלוש ביצים אחת בכל פעם, ערבוב כל הזמן; לערבב עד שאתה מקבל תערובת דביקה, כמו להדביק.
מפזרים עמילן תירס על פני השטח מתגלגל כדי למנוע דבק.
מגלגלים כל חלק של בצק דק מאוד, 1 עד 2 מילימטרים (1/16 אינץ').
חותכים את הבצק התגלגל לתוך עיגולים של כ 10 סנטימטרים (4 אינץ') בקוטר כל אחד. קל לנגב את פני השטח של כל מעגל עם עמילן תירס, ולהתאים לתוך עובש טארט, בצד קורנפלור למטה כדי למנוע דבק. לחץ בעדינות על הבצק על הצדדים ועל תחתית התבנית, וגזור בצק נוסף מסביב לשוליים. למלא שלושה רבעים של כל עובש עם מילוי שקדים.
אופים על המדף העליון ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות, או עד פני השטח של הטארט הוא זהוב הבצק הוא מוצק.
הסר את העוגות מן התבניות ברגע שהם יוצאים מהתנור. לטבול כל טארט בסירופ הסוכר בעוד עדיין חם. מקל אגוז אורן באמצע של כל טארט לקישוט.