Easy Pleasy Mac N Cheesy -- סגנון הצי האמריקאי
. וזה די טוב. מתכונים דומים: הפולים הירוקים הקלים של בת', שעועית חיל הים בסגנון Cajun, ו רצועות טופו גבינה-סגנון איטלקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מעבירים את המקרוני לקערה גדולה, ומערבבים בקוביות הגבינה המעובדות, מרק גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה, גבינת פרמזן, חלב, מלח ופלפל שחור.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מערבבים את פירורי קרקר עם החמאה, ומפזרים על התבשיל. מכסים את התבשיל בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 30 דקות; להסיר לסכל ואופים עד פירורים הם חום זהוב, 5 עד 10 דקות יותר.