Edamame וסלט אפונה עם בצל מתוק וגבינה עיזים
אם יש לכם מיץ לימון, אפונה הצמד סוכר, edamame, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Edamame, גזר, סלט גבינת עיזים עם רוטב כוסברה-סיד, גבינת עיזים בטטה עם בצל מקורמל ורוזמרין, ו סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים וסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת.
מוסיפים את פלחי הבצל למחבת ולבשל, מסתובבים מדי פעם, עד מוזהבים ומתרככים, כ -8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, 2 דקות.
מעבירים את הבצלים והשום לצלחת.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את edamame, אפונה ואפונה הצמד סוכר ומבשלים עד מצליפה הסוכר הם פריך במכרז, על 4 דקות.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. להתייבש.
בקערה גדולה, מערבבים את מיץ הלימון עם החרדל ואת 3 כפות הנותרים בתוספת 2 כפיות שמן זית.
מוסיפים את edamame, אפונה, סוכר מצליפה, בייקון, טריזי בצל, שום ונענע. מתבלים את הסלט במלח ופלפל וזורקים עד לשלב הבא.
מפזרים את גבינת העזים על הסלט ומגישים בטמפרטורת החדר.