קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

Edamame וסלט אפונה עם בצל מתוק וגבינה עיזים

Edamame וסלט אפונה עם בצל מתוק וגבינה עיזים
אם יש לכם מיץ לימון, אפונה הצמד סוכר, edamame, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Edamame, גזר, סלט גבינת עיזים עם רוטב כוסברה-סיד, גבינת עיזים בטטה עם בצל מקורמל ורוזמרין, ו סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים וסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הבייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את פלחי הבצל למחבת ולבשל, מסתובבים מדי פעם, עד מוזהבים ומתרככים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הבצלים והשום לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את edamame, אפונה ואפונה הצמד סוכר ומבשלים עד מצליפה הסוכר הם פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה גדולה, מערבבים את מיץ הלימון עם החרדל ואת 3 כפות הנותרים בתוספת 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את edamame, אפונה, סוכר מצליפה, בייקון, טריזי בצל, שום ונענע. מתבלים את הסלט במלח ופלפל וזורקים עד לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים את גבינת העזים על הסלט ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך