קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים)

Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים)
Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חומץ, דג חרבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו Escabeche (דגים עם ירקות כבושים), איך לבשל: escabeche פיליפיני (דגים עם ירקות כבושים), ו Pescado Borracho (דגים שיכורים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הדג בקערת פלסטיק ומוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מניחים במקרר במשך שעה אחת.יבש את הדגים באמצעות מגבות נייר לכסות עם קמח לכל מטרה. במחבת בינונית מחממים את שמן הירקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד בשילוב.קח את הדגים מן השמן ומניח בצלחת זכוכית. כסה את הדג עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מניחים במקרר במשך 24 שעות.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.