Frijoles אני
Frijoles אני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 162 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Frijoles de Lan Olla, Frijoles A La Charra, ו Frijoles y Chorizo.
הוראות
להשרות שעועית פינטו לילה ב 1 ליטר מים.
מניחים שעועית לסיר גדול, ומוסיפים מים לכיסוי.
מוסיפים בצל, שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שעועית מכרז, על 1 עד 2 שעות.
הוסף מים נוספים למחבת לפי הצורך כדי למנוע שריפה.
מחית את השעועית עם מחית תפוחי אדמה, ומערבבים את החמאה. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה והחמאה נספגת. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את תערובת השעועית לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים גבינה מגורדת מעל.
אופים במשך 15 דקות, או עד גבינה מותכת.