קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

Frijoles אני

Frijoles אני
Frijoles אני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 162 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Frijoles de Lan Olla, Frijoles A La Charra, ו Frijoles y Chorizo.

הוראות

1
להשרות שעועית פינטו לילה ב 1 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
מיםמים
2
מניחים שעועית לסיר גדול, ומוסיפים מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים בצל, שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שעועית מכרז, על 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
שעועיתשעועית
4
הוסף מים נוספים למחבת לפי הצורך כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחית את השעועית עם מחית תפוחי אדמה, ומערבבים את החמאה. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה והחמאה נספגת. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים את תערובת השעועית לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים גבינה מגורדת מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים במשך 15 דקות, או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור