Guasacaca (סלסה אבוקדו)
המתכון Guasacaca (סלסה אבוקדו) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 דקות. מתאבן זה יש 173 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בצל, אבוקדו האס, jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 899 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו (Guasacaca), Guasacaca-סלסה אבוקדו ונצואלה, ו Guasacaca (רוטב אבוקדו).
הוראות
מניחים אבוקדו, בצל, פלפל, jalapeño (אם שימוש), שום, כוסברה, פטרוזיליה, חומץ, ומיץ ליים בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד שהכל קצוץ דק, עוצר כדי לגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך.
עם המנוע פועל, רסס בשמן זית דרך צינור הזנה. תהליך עד הרוטב הוא חלק לחלוטין.
רוטב העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לקערה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.