קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

Gujonettes בקלה עם מלח וחומץ מאלט איולי

Gujonettes בקלה עם מלח וחומץ מאלט איולי
Cod Goujonettes עם מלח וחומץ מאלט איולי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארטישוק צלוי עם איולי חומץ מאלט, צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, ו תירס כחול מטוגן עוף עם מאלט חומץ איולי.

הוראות

1
ממלאים את הטיגון בשמן וחום ל 375 מעלות F. מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביותשקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
2
חותכים את הבקלה לרצועות 1 על 3 אינץ', באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
3
מערבבים את הקמח, תיבול פירות ים, סודה לשתייה ומלח קמצוץ בקערה בינונית. הפוך באר במרכז ושופכים בעדינות את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
(כל המטרה עובדת גם)(כל המטרה עובדת גם)
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
4
מערבבים עד רק בשילוב. עבודה בקבוצות, מעיל הדגים בנדיבות בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מטגנים את הדגים בקבוצות עד חום זהוב ופריך, הופכים את הדגים כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
להעביר מיד מגבות נייר כדי כתם את השמן העודף. מתבלים במלח בעוד הדגים עדיין חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביותשקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מסדרים את הדג על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור, ומכניסים קיסמים לכל חתיכה. החזק בתנור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
8
מגישים עם מנה קטנה של מלח וחומץ מאלט איולי על גבי בקלה מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
איוליאיולי
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
לטאטא יחד את המיונז, חומץ, פטרוזיליה ושום בקערה בינונית עד בשילוב. מערבבים במלח, מוסיפים עוד לטעם, במידת הצורך. שמור עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.