Herbed ביצים ממולאות
המתכון Herbed ביצים ממולאות מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 41 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Herbed ביצים ממולאות, Herbed ביצים ממולאות, ו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים (מתכונים דומים).
הוראות
שים ביצים בשכבה אחת בסיר.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות ביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מלאה על חום גבוה.
הסר סיר מחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות. ממלאים קערה גדולה במי קרח. כאשר ביצים נעשות, מיד לנקז מחבת ולצלול ביצים לתוך מי קרח.
בואו להתקרר באמבט קרח עבור 2minutes. מקלפים ביצים בזהירות, שומרים על לבנים שלמים.
חותכים ביצים חצי לאורכו בזהירות להסיר חלמונים לקערה קטנה. מחית חלמונים עם מזלג עד חלקה. מערבבים במיונז, חרדל, פטרוזיליה, עירית ושמיר. מתבלים במלח ופלפל.
באמצעות כפית או שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב, למלא חללים לבן ביצה עם תערובת חלמון.
מפזרים עשבי תיבול מקשטים על ביצים, אם תרצה בכך.
מגישים מיד, או מכסים ומקררים עד 24 שעות (מקשטים עם עשבי תיבול רק לפני ההגשה).