קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

IV מקרוני וגבינה

IV מקרוני וגבינה
IV מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות משומר, מקרוני מרפק, מיץ עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל פסטה מקרוני עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז.
3
במחבת גדולה לבשל בשר טחון עד לא נשאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים שומן עודף.
5
בקערה גדולה מוסיפים את מיץ העגבניות, העגבניות חתוכות לקוביות, בשר בקר טחון מבושל, פסטה מבושלת ומרוקנת, חבילה אחת של גבינה מגוררת, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מורחים את החבילה שנותרה של גבינה מגורדת מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
ב 425 מעלות f (220 מעלות F) אופים בתנור עד הגבינה על גבי נמס, ואז לטגן עד הגבינה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)