LEBKUCHEN IV
. אם יש לכם סוכר של ממתקים, סוכר חום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על חום בינוני, מערבבים יחד דבש ודבשה. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום. מערבבים את הסוכר החום, ביצה, מיץ לימון וגרידת לימון עד מעורבב היטב. תניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, קינמון, שיני, אגוז מוסקט ואולספייס. מערבבים את החומרים מהמחבת לתוך הקערה ומתמזגים היטב.
מערבבים באגוזי מלך ואתרוג מסוכר. מכסים את הבצק ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
באמצעות כמות קטנה של בצק בכל פעם, להתגלגל עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים את המלבנים 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד המשרד.
שלב את כוס 1 של סוכר עם מים בסיר קטן על חום בינוני.
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר של ממתקים עד חלקה.