קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות72
ציון בריאות1
מגזין

LEBKUCHEN IV

LEBKUCHEN IV
. אם יש לכם סוכר של ממתקים, סוכר חום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על חום בינוני, מערבבים יחד דבש ודבשה. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום. מערבבים את הסוכר החום, ביצה, מיץ לימון וגרידת לימון עד מעורבב היטב. תניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, קינמון, שיני, אגוז מוסקט ואולספייס. מערבבים את החומרים מהמחבת לתוך הקערה ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מערבבים באגוזי מלך ואתרוג מסוכר. מכסים את הבצק ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
באמצעות כמות קטנה של בצק בכל פעם, להתגלגל עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
חותכים למלבנים קטנים.
6
מניחים את המלבנים 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
שלב את כוס 1 של סוכר עם מים בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
3
הסר מהחום ומערבבים בסוכר של ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
4
מברשת על עוגיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות