Lowcountry איולי
Lowcountry Aioli עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 3 ומחירו 1.51 $ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 117 גרם שומן ובסך הכל 1109 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: סליידרס עוגת סרטנים עם איולי בזיליקום , בורגר צ'אק בגריל עם איולי צ'דר חריף במיוחד ואיולי שום לימון , וסליידרים של קובה בקר עם איולי טרגון ובצל מקורמל .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
זורקים בצל, עגבניות, פלפל חריף וצ'ילי עם שמן בתבנית אפייה רדודה (1 אינץ') ומסדרים ירקות, צדדים חתוכים כלפי מטה, בשכבה אחת. צולים, הופכים בצל פעם או פעמיים, עד שהירקות חרוכים ורכים, בערך 20 עד 25 דקות.
זורקים את הקליפות של העגבניות והפלפל. קוצצים עגבניות ומסננים במסננת, זורקים מיצים. קוצצים דק בצל ופלפל. טחון צ'ילי.
טוחנים שום ומועכים לעיסה עם מלח כשר. בקערה מערבבים מיונז, משחת שום ופלפל שחור.
מוסיפים צ'ילי, בערך 1/4 בכל פעם, טועמים לחום הרצוי. מערבבים פנימה עגבניות, פלפל, בצל וחומץ.
אפשר להכין איולי יום אחד קדימה ולקרר, מכוסה.