Lune דלעת עם חמאה ומרווה
Lune דלעת עם חמאה ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1324 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, סוכר טורבינדו, פרמג'יאנו-רג' יאנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Lune דלעת עם חמאה ומרווה, Lune דלעת עם חמאה ומרווה, ו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הדלעת לשניים, להסיר את הזרעים, טפטוף עם שמן זית, ומניחים על תבנית אפייה. צולים במשך 25 עד 35 דקות או עד הסקווש הוא רך מאוד.
הסר מהתנור, תן להתקרר, ואז לגרוף את הבשר מן העור.
בקערה גדולה, לשלב את דלעת מקורר, גבינה, אגוז מוסקט, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. מערבבים היטב לשלב.
מרדדים את בצק הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת פסטה. באמצעות חותך ביסקוויט או זכוכית מים, לחתוך מעגלים 2 אינץ'. צינור או בכפית בזהירות כפית קטנה של מילוי על מרכז מחצית הסיבובים לכסות את המילוי עם סיבוב הפסטה השני. לחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את הסהר במים הרותחים ומבשלים 2 דקות. בעוד הפסטה מבשלת, להמס את החמאה במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' עד שהוא קצף ושוקע.
מוסיפים 2 עד 4 כפות של מי בישול פסטה חמאה לטאטא כדי emulsify.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לחמאה.
מוסיפים את עלי המרווה וזורקים בעדינות במשך 1 דקה על אש בינונית כדי לצפות את הפסטה ברוטב. מחלקים את lune בין 4 צלחות מחוממות, לגרר את Parmigiano-Reggiano ו amaretti על כל צלחת, ומגישים מיד.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך שש דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מניחים את השקדים, קורנפלור וסוכר ממתקים בקערה של מעבד מזון ודופק עד השקדים קצוצים דק מאוד.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מיקסר חשמלי ולהוסיף את המלח. באמצעות מצורף שוט על מהירות בינונית, להכות את הלבנים עד קצף ואור. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען בזרם יציב, ממשיך להכות עד החלבון הביצה הם קצת נוקשה ומבריק. לנצח את תמצית שקדים amaretto.
צינור או טיפה על 2 כפות הבלילה (כמה) על גיליון עוגיות ungreased על 2 סנטימטרים זה מזה.
מפזרים קצת סוכר turbinado על גבי כל עוגייה.
אופים במשך 15 דקות או עד שהעוגיות החלו להפוך לזהב חיוור ורק מתחילים להישבר מעט. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 200 מעלות F, ולהשאיר את דלת התנור פתוחה לשחרר חלק מהחום. השאירו את העוגיות בתנור לפחות 25 עד 30 דקות, או עד שהן יבשות לחלוטין ופריכות במרכז. אפשר לעוגיות להתקרר בקצרה על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר אותם למדף להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.