Mahimahi עץ מייפל עם Charmoula
אם יש לך אורז בסמטי, mahimahi, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכונים דומים: מייפל-עץ ברמונדי עם זיגוג בלסמי-מייפל לבן, סלמון מצופה מייפל עם שפשוף תבלין, ו סלמון מצופה מייפל עם לימון בגריל.
הוראות
לטבול ולספוג קרש במים 1 שעה; ניקוז.
הכן גריל, חימום צד אחד בינוני צד אחד לחום גבוה.
מניחים פטרוזיליה ו-7 המרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון; מוסיפים 1/4 מלח כפית. תהליך עד עשבי תיבול קצוצים דק.
דג מעיל קל עם ספריי בישול; מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח.
מניחים קרש על מתלה גריל מעל צד חום גבוה של גריל. כיסוי וגריל 5 דקות או עד חרוך קלות. בזהירות להפוך את הקרש; לעבור לצד חום בינוני של הגריל.
מניחים דגים, צד העור למטה, בצד חרוך של קרש. כיסוי וגריל 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו