Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'ילה, שמן צמחי, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוגות סרטנים עם מנגו-רוטב כתום חמוץ ואבוקדו, מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית, ו סלט גרגיר הנחלים עם מחמאהי צרוב במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוק שאלוט ב 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף צ ' ילה וקוק, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
3
מוסיפים מנגו, רוטב דגים, סוכר ומלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמנגו מתרכך והתערובת מעובה מעט, 3 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום ומערבבים במיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
5
מעבירים את רליש לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
7
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד שהוא רק מתחיל לעשן, ואז לבשל דגים, צד העור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 12 עד 16 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים דגים עם התענגות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.