קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Nutella מערבולת לחם דלעת

Nutella מערבולת לחם דלעת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת Nutella מערבולת לחם, דלעת Nutella מערבולת לחם או מאפינס, ו Nutella מערבולת פשטידת דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז שני 9×5 מחבתות כיכר אינץ.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד מחית דלעת, ביצים, שמן, מים וסוכר עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לערבב את החומרים יבשים עם תערובת דלעת עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים לתוך המחבתות מוכנות.
5
קח חצי נוטלה ושחרר כפיות על פני החלק העליון של הבלילה (כך כל כיכר יש כ 1/4 כוס נוטלה בסך הכל). השתמש בסכין ולהתחיל לסובב Nutella עם הבלילה, מה שהופך שמיניות דמות על פני הבלילה מספר פעמים.חזור עם כיכר שנייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
אופים במשך כ 50-60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור