קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב

Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב
Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 581 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Orecchiette Broccolini, Broccolini קלוי עם רוטב חרדל שמנת, ו Orecchiette עם רוטב ורוד שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים לעומק של כ ½ לרתיחה במחבת ספינת להציב על חום בינוני-גבוה. מסדרים את broccolini על מדף steamer, מניחים את המדף במחבת, כיסוי, ואדים broccolini במשך 4 עד 5 דקות, או עד ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
להעביר את הפרחים לקערה ולהניח בצד.בדוק את המים במחבת הספינה, ולהוסיף יותר לפי הצורך עד שהוא ½ עמוק. מביאים לרתיחה, לשים את rapini על מדף הספינה, כיסוי, קיטור במשך 4 עד 5 דקות, או עד העלים ופרחים הם נבלו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מעבירים לקערה שמחזיקים את הברוקולי.לחמם כוס של שמן זית ואת השום במחבת גדולה sauté על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות, או עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את broccolini ו rapini ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 12 עד 15 דקות, או עד הירקות והשום עדינים מאוד. מערבבים במלח ופלפל קאיין ומעלה את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
BroccoliniBroccolini
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 2 דקות, או עד כמה היין התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום ולתת לירקות להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
מעבירים את הירקות ואת נוזל הבישול שלהם לבלנדר או מעבד מזון, מוסיפים את השמן כוס הנותרים, ו puree עד חלקה. בהדרגה להוסיף את המרק, על כוס ¼ בכל פעם, ולעבד עד פירה הוא עקביות של רוטב עבה. אתה צריך בערך 3 כוסות רוטב.להחזיר את הרוטב למחבת sauté ולמקם על אש נמוכה. מערבבים את השמנת והחום עד שהתחממו. בעוד הרוטב מתבשל, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
הוסף את orecchiette ומערבבים להפריד, לבשל על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
9
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מעבירים את הפסטה לקערת מנה מחוממת וכפית על זה כשני שלישים מהרוטב. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה ורוטב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. כפית את הרוטב שנותר מעל ומפזרים את הגבינה ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מגישים באופן מיידי.