Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 581 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Orecchiette Broccolini, Broccolini קלוי עם רוטב חרדל שמנת, ו Orecchiette עם רוטב ורוד שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מים לעומק של כ ½ לרתיחה במחבת ספינת להציב על חום בינוני-גבוה. מסדרים את broccolini על מדף steamer, מניחים את המדף במחבת, כיסוי, ואדים broccolini במשך 4 עד 5 דקות, או עד ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להעביר את הפרחים לקערה ולהניח בצד.בדוק את המים במחבת הספינה, ולהוסיף יותר לפי הצורך עד שהוא ½ עמוק. מביאים לרתיחה, לשים את rapini על מדף הספינה, כיסוי, קיטור במשך 4 עד 5 דקות, או עד העלים ופרחים הם נבלו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לקערה שמחזיקים את הברוקולי.לחמם כוס של שמן זית ואת השום במחבת גדולה sauté על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות, או עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את broccolini ו rapini ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 12 עד 15 דקות, או עד הירקות והשום עדינים מאוד. מערבבים במלח ופלפל קאיין ומעלה את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
Broccolini
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
ברוקולי רבה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 2 דקות, או עד כמה היין התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום ולתת לירקות להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
מעבירים את הירקות ואת נוזל הבישול שלהם לבלנדר או מעבד מזון, מוסיפים את השמן כוס הנותרים, ו puree עד חלקה. בהדרגה להוסיף את המרק, על כוס ¼ בכל פעם, ולעבד עד פירה הוא עקביות של רוטב עבה. אתה צריך בערך 3 כוסות רוטב.להחזיר את הרוטב למחבת sauté ולמקם על אש נמוכה. מערבבים את השמנת והחום עד שהתחממו. בעוד הרוטב מתבשל, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף את orecchiette ומערבבים להפריד, לבשל על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
Orecchiette
9
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מעבירים את הפסטה לקערת מנה מחוממת וכפית על זה כשני שלישים מהרוטב. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה ורוטב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. כפית את הרוטב שנותר מעל ומפזרים את הגבינה ופירורי הלחם.