קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית

Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית
Osaka בסגנון Okonomiyaki מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו מתכון Oska בסגנון Okonomiyaki, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב יחד את הקמח, dashi, מלח, אבקת אפייה, וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
דאשי.דאשי.
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הכרוב לבלילה ומערבבים היטב לפחות 30 שניות, עד שכל הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים, קלות הפעם, במשך כ -15 שניות, או עד הביצים משולבים רק עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מחממים מחבת nonstick או ברזל יצוק לפחות 5 דקות על חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 כף של שמן שומשום, וודא כי מעיל את כל פני השטח של המחבת. מבשלים את האוקונומיאקי בקבוצות. כפית את תערובת הכרוב והבלילה למחבת כדי ליצור פנקייק על 6 אינץ 'בקוטר ועל 1 אינץ' עבה. אל תדחפו את הכרוב, אתם רוצים פנקייק רך. בעדינות להניח על רבע של פרוסות בטן חזיר על גבי פנקייק, מנסה לא לחפוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בטן חזירפרוסות בטן חזיר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מבשלים את הפנקייק במשך כ 3 דקות. השתמש מרית ארוכה (מרית דגים הוא אידיאלי) כדי להפוך בזהירות את הפנקייק, כך בצד עם בטן החזיר הוא עכשיו פונה כלפי מטה. לחץ בעדינות על הפנקייק עם המרית (לא לדחוף חזק מדי, אתה לא רוצה הבלילה נשפך מן הצדדים). מבשלים עוד 5 דקות, ואז הופכים את הפנקייק שוב, כך שהצד עם בטן החזיר פונה כעת כלפי מעלה. (אם האוקונומיאקי מתפרק כאשר אתה הופך אותו, אל תדאג; השתמש במרית כדי לתחוב כל מרכיבים תועים בחזרה לתוך פנקייק.) לבשל במשך כ 2 דקות יותר. כאשר הוא מוכן, פנקייק צריך להיות השחמה קלות משני הצדדים, חזיר מבושל דרך, והכרוב בתוך רך.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים את הפנקייק לצלחת, בצד חזיר למעלה, ומוסיפים את התוספות. לסחוט על 1 כף רוטב אוקונומיאקי על פנקייק, בסרטים ארוכים. לסחוט על 1 כף מיונז על פנקייק, גם סרטים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מפזרים על 1 כף של aonori על פנקייק.
9
מפזרים על 1 כף של בוניטו מיובש, מגולח על פנקייק. (
10
הוסף פחות או יותר מכל ציפוי, לפי הטעם.)
11
חותכים את פנקייק לרבעים ומגישים מיד.
12
חזור עם הנותרים 3 כפות שמן הבלילה פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-