Otak Otak (Quenelles של דגים בגריל)
Otak Otak (דגים בגריל Quenelles) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלים ליים כפיר, belacan, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Otak-Otak, Quenelles עוף, ו שרימפס Quenelles (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' ילי בקערה בינונית; מכסים במים רותחים.
תן לעמוד במשך 30 דקות או עד מכרז, ולנקז.
שלב צ ' ילי, עשב לימון, ואת הבא 3 מרכיבים (דרך כורכום) במעבד מזון, ולעבד עד הקרקע דק.
הוסף שאלוט ובלאקן; תהליך עד הקרקע.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי כוסברה למחבת; לבשל 1 דקה או עד קלוי, רועד מחבת מדי פעם.
הוסף זרעים תערובת צ ' ילה; לעבד עד הקרקע.
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים שמן למחבת, ומערבלים למעיל.
הוסף תערובת צ ' ילה למחבת. מוקפץ במשך 5 דקות או עד ריחני.
מערבבים חלב קוקוס רגיל וקל, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קוקוס לתערובת תבלינים, ערבוב לשלב, ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום. מגניב במשך 15 דקות; מערבבים ביצה.
מניחים דגים במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע דק.
מערבבים תערובת תבלינים, דגים, סוכר, 1 כפית מלח, ועלי סיד בקערה גדולה. מחלקים תערובת ל 18 חלקים שווים (על 3 1/2 כפות כל).
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
עבודה עם עלה בננה 1 בכל פעם, במקום עלה על גריל. גריל 1 דקה או עד שצבע העלה מאיר ומרקם מתרכך; הסר עלה מגריל. כפית 1 תערובת דגים חלק למרכז העלה, בעיצוב תערובת לתוך מלבן 2 x 3 אינץ', וקפלים הצדדים של עלה בננה על תערובת דגים. עלה מאובטח עם מרים מעץ. חזור על הנוהל עם עלים בננה הנותרים ותערובת דגים להניב 18 חבילות.
מסדרים חבילות על מתלה גריל, וגריל במשך 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness. צמרמורת לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.