Paillard דג חרב עם כרישה ואשכוליות
ניתן להכין את המתכון של דג חרב עם כרישה ואשכולית תוך כ-50 דקות . מנה אחת מכילה 280 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . תמורת $2.32 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מתכון זה מ- Foodnetwork דורש זרעי חרדל, חרדל דיז'ון, שמן זית כתית מעולה בתוספת 2 כפות, וגרידה ומיץ של אשכולית ורודה אחת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , שהוא מוצק. צרפתית בהבזק: פייארד דג חרב עם סלט הדרים , בורי אדום אפוי עם בייקון, כרישה ואשכולית , ופיליארד עוף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
מניחים דלי דג חרב על 4 צלחות נפרדות חסינות תנור, מכסים כל אחת בניילון ומכניסים למקרר. הביאו 2 ליטר מים לרתיחה, הוסיפו כף מלח והקימו אמבט קרח שימושי בקערת ערבוב של 8 ליטר. זרוק ג'וליאן כרישה למים רותחים ומבשלים עד לריכוך, כדקה.
הסר את הכרישה וצלול לתוך אמבט קרח להתקרר, כדקה אחת.
מוציאים מאמבט הקרח, מסננים היטב ומניחים בצד.
בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד גרידת אשכוליות ומיץ, חרדל, שמן זית וזרעי חרדל עד לקבלת אמולסיה קלה.
מוציאים את צלחות דג החרב מהמקרר וחושפים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ומבשלים 30 עד 45 שניות, עד שהם פשוט אטומים.
מוציאים ומניחים על השיש. מלבישים את הכרישה בשארית השמן ומיץ הלימון ומחלקים בין 4 צלחות דג חרב, יוצרים ערימה במרכז כל אחת.
מניחים 3 פלחי אשכוליות על כל צלחת ומפזרים גרידה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דג חרב עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator