Panettone הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלמונים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: Panettone, Panettone, ו Panettone.
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה וקמח מחבת עוגה עמוקה עגול 8 אינץ ' או עובש panettone. במיקסר, קרם את החמאה עם הביצים וחלמונים עד צהוב חיוור, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
בלנדר
3
החלף את המקצף עם מצורף הוו הבצק, ועם המיקסר פועל, להוסיף חצי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיפים חצי חלב ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
5
מוסיפים את הקמח הנותר ואחריו את החלב הנותר ואת כל הסוכר ומערבבים היטב. המשך ערבוב ולישה עם הוו הבצק עד הבצק הופך יבש מספיק כדי להתמודד. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ומפזרים דומדמניות, גרידה כתומה, קרם של טרטר, וסודה לאפייה. ללוש ביד במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
גרידה כתומה
דומדמניות
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
6
מניחים את הבצק במחבת מוכנה ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. החלק העליון יהיה די סדוק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
שיפודים
מחבת
7
הסר מהתנור, הפוך על מתלה וקריר. חתוך את הפרוסות כדי לשרת.