המתכון Panko מצופה בורגר פטריות Portabella יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, חסה, לחמניות בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו פטריית פורטובלו מצופה בפנקו עם בורסין, כרוב מטוגן ועגבניה ירושלמית, סלמון מצופה בפנקו, ו עוגת בראוני מצופה פאנקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הבוטנים ל 350 מעלות f במחבת ברזל יצוק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. גריל פרוסות אננס כדי לקבל סימני גריל נחמדים, על 2 דקות לכל צד. חמאה וגריל את הלחמניות גם כן.
להקים תחנת לחם של קמח, ביצים ופנקו מתובל במלח ופלפל, ב 3 מנות רדודות נפרדות. חפרו כל כובע פטריות בקמח קודם, אחר כך את הביצה ולבסוף את הפנקו. מטגנים את הפטריות בפירורי לחם עד חום זהוב ומבושלים דרך, 4 עד 5 דקות.
מורחים כמה מיונז טריאקי על החלק התחתון העליון של הלחמניות. למעלה לחמניה התחתונה עם פרוסת אננס, כובע פטריות פורטובלו מטוגן, כמה פרוסות בצל ועלי חסה אדומים. או בן אדם!