המתכון איטי לבשל חזיר Paprikash יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבה 8 שעות. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק עוף, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תנור איטי יום ראשון: Paprikash חזיר, Paprikash בשר בישול איטי, ו תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ולמקם בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים פפריקה, קימל, בצל, שום, פלפל אדום, מרק, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, טימין, ומערבבים לשלב. העונה עם 1/4 כפית נוספת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
הפעל נמוך ומבשל 8 עד 10 שעות, עד מכרז. להשליך קורנית. לגרוס בשר, להוסיף שמנת חמוצה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.