במחבת אפייה רדודה גדולה לשפשף תפוחי אדמה עם 2 כפות שמן ועונה עם פלפל ומלח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין ותפוחי אדמה צלויים באמצע התנור, רועד מחבת מדי פעם, עד שהם מכרז אבל עדיין לשמור על צורתם, על 30 דקות (תלוי בגודל של תפוחי אדמה).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקלפים שום צלוי.
6
מסננים ארטישוקים גזומים וטפיחה יבשה. חצאי ארטישוק רבעים לאורכם. במחבת גדולה עמוקה לא מקל חם הנותרים 4 כפות שמן על חום נמוך בינוני לבשל ארטישוקים עם שום, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
7
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם ומרק 1 כוס או מים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק רך ורוב הנוזל מתאדה, כ -15 דקות. (אם ארטישוק עדיין לא רך, להוסיף מים נוספים או מרק ולהמשיך לבשל באותו אופן.)
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים ארטישוק ושום לתפוחי אדמה ומחציתים תפוחי אדמה גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)