Pinchos de Cerdo con Salsa de Guayaba (שיפודי חזיר עם רוטב גויאבה)
Pinchos de Cerdo con Salsa de Guayaba (שיפודי חזיר עם רוטב גויאבה) הוא מתכון מקסיקני המשמש 8. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מיץ ליים, בצל, רום, וממרח גויאבה מסחרי. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Chuzos o Pinchos de Cardo (שיפודי חזיר קולומביאני בגריל), קציצות הודו עם רוטב גויאבה (Albóndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), ו טאפאס-שיפודי חזיר מתובלים (pinchos Morunos).
הוראות
כדי להכין חזיר, לשלב אורגנו, שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים חזיר; מערבבים למעיל. מכסים ומקררים במשך 2 שעות. בשר חזיר ובצל לסירוגין על שיפודים 16 (8 אינץ').
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל 14 דקות או עד שנעשה, מסתובב מדי פעם. סדר שיפודים על מגש; להתחמם.
כדי להכין רוטב, לשלב רסק גויאבה ואת שאר החומרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל 8 דקות או עד חלקה, ערבוב כל הזמן.