קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה

Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה
Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפלים poblano, שעועית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה, בשר טחון, שעועית שחורה וקינואה ממולאים Poblanos, ו בננות מטוגנות עם שעועית שחורה, פובלנוס קלוי, אבוקדו ובצל אדום כבוש.

הוראות

1
מניחים את האורז במסננת או מסננת בסדר רשת ולשטוף מתחת למים קרים עד המים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מערבבים את האורז, מים נמדדים, ו 3/4 כפית מלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -10 דקות (האורז יהיה מעט לא מבושל).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המכסה והנח את המחבת בצד כדי לאפשר לאורז להתקרר. בינתיים, להכין את הפלפלים.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע (כמו בעת גילוף פנס ג'ק-o'), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים-להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים; הגדר את הפלפלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מניחים את השעועית בקערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה או האחורי של מזלג, מועכים אותם קלות (כמה שעועית שלמה צריך להישאר).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את העגבניות, הבצלונים, Cotija, שמנת חמוצה, כוסברה, כמון, פלפל שחור נמדד, ואת כף הנותרים של מלח ומערבבים עד בשילוב שווה. מערבבים בעדינות את האורז המקורר. לטעום את התערובת, ואם יש צורך, מתבלים עם יותר מלח ופלפל. (שים לב כי המילוי צריך להיות די מלוח כדי לפצות על כך שאין מלח על הפלפלים.) מחלקים את תערובת האורז ל 6 מנות שוות. דחוף כל פלפל עם המילוי, תחליף את הכובעים, ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 2 קיסמים דרך כל כובע והחוצה את הצדדים של כל פלפל כדי לאבטח אותם בזמן על הגריל; להפריש עד מוכן לבשל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
8
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מניחים את הפלפלים הממולאים בצדדים ומכסים את הגריל. גריל, מתגלגל כל פלפל רבע סיבוב כל 7 דקות בערך לבשל את כל ארבעת הצדדים, עד המילוי חם, עורות הפלפלים חרוכים היטב, והבשר רך למגע, על 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
הסר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי לאורכו.שיוך משקאות: Dos Equis אמבר, מקסיקו. לאגר ענבר רך מפגיש את הפלפלים בגריל רך ושעועית שחורה אדמתית. אם אתה זורק כמה פלפלים חריפים או סלסה על גבי poblanos הממולא, Equis Dos יהיה להרגיע את החום. אחרת זה רק אור צמא מרווה עבור מה הוא צלחת צפופה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לאגרלאגר
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)