Posole חזיר אדום עם בצל כבוש פרסקו Queso נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 120 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלרי, מים, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בצל אדום כבוש, כתף חזיר מעושנת איטית עם סלט כרוב נאפה ופרסקו גבינה, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את חזיר מטוגן: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ללטף את החזיר יבש של כל מיצים בנדיבות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מניחים את החזיר בסיר וחום היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
הסר את החזיר ולהפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שומר, שום, טימין, עלי דפנה, מלח ופלפל. מבשלים כדי לרכך את הירקות, על 10 דקות, ואז deglaze את הסיר עם היין, גירוד את החתיכות דבוקות לתחתית הסיר.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את ציר העוף ומערבבים, מחליקים את החזיר בחזרה לסיר ומביאים נוזלים לרתיחה נמוכה. מכסים את הסיר ומניחים בתנור במשך 2 עד 2 1/2 שעות, הופכים את הבשר 1/2 דרך באמצעות בישול. שמור את החזיר בתנור עד הבשר רך ומתפרק כאשר משך במזלג.
הסר את החזיר מן הסיר, במקום על מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר בנפרד עם 2 מזלגות, לחלק את הבשר ולהזמין חצי אחד. מסננים את נוזלי הבישול ומוסיפים לחזיר השמור.
כדי להפוך את הבצל כבוש צ ' ילי: בסיר על חום בינוני גבוה, להוסיף את החומץ, מים, סוכר, 1 כפית מלח, זרעי כוסברה, ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס. מסדרים את הבצלים ואת טבעות הפלפל במיכל קטן עם מכסה הדוק ושופכים את המלח מעל. מגניב, לכסות, ולאחסן מקורר במשך מינימום של כמה שעות ועד כמה ימים. הערה של קוק: בצל כבוש ופלפלים להפוך חברים חזקים לתבשיל העשן מתון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
טורטיות קמח טריות, להגשה
טבעות פלפל בננה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
כדי להפוך את posole האדום: זרע גזע chiles ancho.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
10
מניחים את הפלפלים בסיר ומכסים עם מלאי, מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לכסות. לשחזר את הפלפלים על ידי הבאת הנוזלים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הפלפלים רכים. בזהירות להעביר את הפלפלים והנוזלים שלהם למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גב שומן חזיר
11
בינתיים, מחממים כ 2 כפות שמן זית, כמה סיבובים של המחבת, במחבת על חום בינוני, ומוסיפים בצל, שום, ומתבלים עם פפריקה, אבקת צ ' ילה, כמון, מלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד, 10 עד 12 דקות, מערבבים את פירה הפלפל, hominy, כוסברה, 2 ציר עוף כוסות, דבש, מיץ 1 סיד, ו 1/2 חזיר משך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חזיר משך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
Hominy
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הוסף רק מספיק מים כדי ליצור תבשיל רופף או עבה כמו שאתה אוהב, 1 עד 2 כוסות נוזל נוסף. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
כדי לשרת, לחמם את התבשיל על אש בינונית. לאחר חם, כפית את התבשיל לתוך קערות רדודות העליון עם בצל כבוש jalapenos, queso פרסקו, ומגישים עם טורטיות חרוכות חמות לטבילה ועטיפה.