קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

Puttanesca בסגנון Panzanella

Puttanesca בסגנון Panzanella
מתכון Puttanesca בסגנון Panzanellan מוכן תוך כ 15 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לך ממרח אנשובי, עגבניות שזיף, פלפל צ'ילי דובדבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פוטנסקה בסגנון עוף, ספגטי אלה פוטנסקה, בסגנון איטלקי, ו פסטה פוטנסקה ... נקה את סגנון הארונות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העגבניות, פטרוזיליה, בצל ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מקציפים יחד את EVOO, חומץ, רסק אנשובי, שום, פלפל צ ' ילה ומיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מים על הלחם, ואז סוחטים את כיכר הלחם וקורעים אותה לחתיכות בגודל ביס. לזרוק את הלחם, תערובת ירקות וזיתים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לשרת.
4
הערה של קוק: לעטוף את הלחם רופף בנייר לילה כך שהוא הופך מעופש קצת קשה (אם זה הולך רחוק מדי, למקם אותו בשקית ניילון לילה). אם אתה עושה את הסלט מראש, אתה יכול לשלב את הירקות והפטרוזיליה בשקית ניילון resealable ולקרר אותם. בור וקוצצים את הזיתים ומחזירים אותם למכולה במקרר. אחסן את הרוטב במקרר והבא אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®