קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

Remoulade שורש סלרי שמנת עם אגוזי מלך

Remoulade שורש סלרי שמנת עם אגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Remoulade שורש סלרי שמנת עם אגוזי מלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. גשו לסופר וקנו ויניגרט ליין, אגוזי מלך, זרמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), סלרי-שורש Rémoulade, ו סלרי-רימול שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין שפים גדולה וכבדה לחתוך את החלק העליון והתחתון של שורש הסלרי. לאחר מכן השתמש בסכין חיתוך יציב כדי להסיר את העור. להיות קצת אגרסיבי בקילוף. לאחר מכן, להשתמש מנדולינה או שפים סכין לחתוך את שורש הסלרי לתוך גפרורים 1/8 אינץ'. התוצאה הסופית צריכה להיות כ 1 פאונד.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מנדולינהמנדולינה
2
מערבבים את קרם fraîche, ויניגרט ומיץ לימון בקערת ערבוב בינוני; מערבבים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את שורש הסלרי, סלרי, אגוזי מלך, דומדמניות ופטרוזיליה. לזרוק את החומרים יחד עד מעורבב. מכסים ומקררים בין שעתיים לשמונה שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
דומדמניותדומדמניות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4
מגישים מקורר.