Ribollita איטלקית (מרק ירקות ולחם) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 346 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, כרישה, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-15 דקות. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Ribollita (מרק לחם איטלקי), ריבוליטה (ירקות, שעועית ומרק לחם מעופש), ו Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled).
הוראות
1
מניחים את שמן הזית במחבת עמוקה ומחממים על חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים בגזר, סלרי, תפוחי אדמה, קישואים וכרישה. מערבבים ומבשלים 5 דקות יותר.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
יוצקים את המים החמים כדי לכסות את הירקות. מערבבים את chard השוויצרי, כרוב סבוי, וכרוב. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי
Chard שוויצרי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב
4
מקום 1 פחית שעועית בבלנדר או קערת מעבד מזון. להתמזג עד חלקה. מערבבים שעועית מחית לתוך תערובת הירקות יחד עם הפחית השנייה של שעועית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הכן את המרק על ידי פרוסות לחם שכבות עם תערובת הירקות בתבשיל או צלחת מרק. מכסים, ומקררים לפחות 8 שעות, או בין לילה.