Rigatoni עם ברוקולי קלוי וחומוס
אם יש לך ברוקולי, ריגטוני, קוביית מרק עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Rigatoni עם נקניק קלוי ברוקולי, ברוקולי צלוי עם זיתים, חומוס ופטה, ו סלט מורכב של ברוקולי קלוי, רומיין, חומוס, ואגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. בסיר קטן על חום בינוני-גבוה, אנשובי sauté עם שמן ושום עד אנשובי להתמוסס וחום שום.
מוסיפים חומוס נוזלי ו bouillon לאנשובי; לבשל, ערבוב, עד bouillon מתמוסס.
יוצקים תערובת אנשובי למחבת צלייה; מוסיפים חומוס וברוקולי; מערבבים למעיל. צלי 20 דקות. קוק rigatoni כפי שהורה על חבילה עד אל דנטה.
מסננים rigatoni, הזמנה 1 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה לתערובת חומוס-ברוקולי; צולים עד שהפסטה מבושלת לחלוטין, מוסיפים מעט נוזלי בישול שמורים מעט בכל פעם ומערבבים כדי להגיע לעקביות הרצויה, 5 עד 10 דקות.
הסר מהתנור; בוא לשבת 5 דקות; לשרת עקף עם רומנו.