Roulade טורקיה עם רוטב סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Roulade טורקיה עם רוטב סיידר. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 126 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך קורנפלור, טורקי או, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר, צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, ו קציצות הודו עם רוטב סיידר דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°.
קוביות לחם טוסט על תבנית אפייה עד יבש רק מתחיל חום סביב הקצוות, 12 עד 15 דקות
חמוציות מבושלות במים (1/2 כוס) בסיר כבד קטן על אש נמוכה, חשופות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חמוציות רכות וכל המים נספגים, כ 8 דקות.
מבשלים סלרי, בצל, שום, 1 כפית מרווה, 1/4 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ב 2 כפות חמאה ב 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, על 3 דקות.
מעבירים לקערה קטנה. נגב מחבת נקייה.
כבדי טפיחה יבשים ומפזרים 1/4 מלח כפית ופלפל 3/4 כפית.
חום 2 כפות חמאה מחבת ניקה מעל חום גבוה עד קצף שוככת, ואז כבדים חתוכים עד הקצוות הם השחמה אבל כבדים עדיין ורוד בפנים, על 3 דקות.
העברה עם כף מחורצת ללוח חיתוך, הזמנת מיצי פאן, להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
לטאטא יחד ביצה וחלב בקערה גדולה, ולאחר מכן לערבב קוביות לחם קלוי, חמוציות, תערובת בצל, כבדים, מיצי מחבת שמורים, 1/4 מלח כפית, ו 3/4 פלפל כפית.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם ספג את כל הנוזל ואת המילוי הוא מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
השאר מתלה תנור במצב בינוני וחימום מראש תנור ל 232°.
סדר טורקיה, צד העור למעלה, על משטח עבודה עם צר יותר, קצה מחודד קרוב אליך. לקבוע איזה צד ארוך של השד הוא עבה ביותר, ולאחר מכן, החל מאותו צד ומחזיק סכין במקביל לעבוד משטח, לחתוך את השד אופקית כמעט במחצית, לעצור 1 אינץ ' מהצד השני. חזה פתוח כמו ספר ולשים בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף.
קילו הודו עד עובי 1 אינץ ' עם צד שטוח של כדור בשר או עם מערוך. השליכו את הדף העליון של לעטוף פלסטיק לטפוח טורקיה יבש. לסדר עם צד קצר קרוב אליך ומפזרים 1/4 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מורחים מלית באופן שווה על טורקיה, משאיר גבול 1 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים קצה קצר קרוב אליך על מלית כדי לצרף, בעדינות לחיצה על מלית, ולאחר מכן להפשיל את השד בחוזקה.
סדר התגלגל טורקיה השד התפר בצד למטה, ולאחר מכן לקשור לרוחב במרווחים 1 אינץ עם מחרוזת.
מברשת טורקיה עם חמאה מומסת (1 כף), ואז מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
הודו צלוי, צד התפר למטה, במחבת קלייה של 13 על 9 על 2 אינץ', חשופה, עד חום זהוב, 30 דקות.
מוסיפים שרי, רוטב סויה, ציפורן, עלה דפנה, סיידר 1 כוס, ואת שאר כפית מרווה למחבת צלייה. מכסים את מחבת הקלייה בנייר כסף כבד וממשיכים לצלות עד שמדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז רשם roulade 77°, 35 עד 45 דקות יותר.
מעבירים את טורקיה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות לפני חיתוך. (טמפרטורה פנימית תעלה ל-180F.)
יוצקים מיצים מחבת צלייה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד קטן. דלגו על שומן והביאו לרתיחה.
לטאטא יחד קורנפלור הנותרים 1/4 כוס סיידר, ואז לטאטא לתוך רוטב רותח לרתיחה, לטאטא, עד מעט מעובה, 1 עד 2 דקות.
פורסים הודו ומגישים ברוטב.
הערות של טבחים:עבור כבדי העוף, אתה יכול להחליף 1 כוס בקלף ערמונים מבושלים מבושלים, שטוף, סחוט, וקצוץ. המילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. חזה הודו יכול להיות butterflied 1 יום קדימה, מקורר, עטוף בניילון נצמד, על מגש.