Roulade au Chocolat Pour Julia
Roulade Au Chocolat Pour Julia might be just the אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 29 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיקניק, כדי להתחיל-un pique-nique, לשפוך commencer, Julia Child ' s Coq au Vin, ו סירי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 מעלות. חמאה או מעיל עם תרסיס ירקות מגש אפייה, 12 x 17 x 2 אינץ'. קו עם נייר קלף ולאחר מכן לרסס את הנייר. תניח בצד.
לנפות יחד 1 כוס הסוכר, הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. תניח בצד.
בקערה הגדולה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט או מקצף, להכות את חלמוני הביצה במהירות גבוהה. להפוך את המכונה נמוכה ויוצקים את השמן, מים, וניל. בהדרגה להוסיף את החומרים מנופים, כאשר כמעט משולב, להפוך את המהירות בינוני להכות עד משולב היטב.
בקערה גדולה ונקיה אחרת, עם שוט או מקציפים נקיים, מקציפים את 6 חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. להתחיל במהירות בינונית ולהעלות את המהירות כמו הפסגות מתחילות להיווצר. בהדרגה לשפוך את הנותרים 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להצליף עד הלבנים מבריקים ומוצקים, אבל לא נוקשה. עם מרית גומי, לקפל רבע מהלבנים לתערובת השוקולד, ולאחר מכן לגרד את תערובת השוקולד בחזרה ללבנים, לקפל במהירות עד משולב לחלוטין.
לגרד את המחבת מוכן להתפשט עם מרית אופסט, החלקה פילוס העליון.
אופים עד הקצוות של העוגה להתרחק מן המחבת ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדף.
כאשר מגניב לחלוטין, למקם את המחבת על משטח מוצק. עם סכין חדה, לחתוך סביב הקצוות החיצוניים של העוגה כולה, להפריד את העוגה מהמחבת.
מפזרים 2 כפות של סוכר מגורען על פני השטח של העוגה (כדי למנוע דבק כאשר אתה להפוך את העוגה). הפוך מגש אפייה שני על החלק העליון של העוגה ולהפוך את העוגה על גבי המגש השני. בזהירות לקלף את נייר הקלף, להפוך את הנייר מעל, ומניחים בחזרה על העוגה. הפוך את העוגה ואת הנייר כך הנייר הוא על מגש האפייה ואת הצד מסוכר הוא על גבי. עכשיו אתה מוכן להפיץ את המילוי על העוגה.
מניחים את העוגה עם אחד הצדדים 17 אינץ ' ישירות מולך. באמצעות המרית שלך, מורחים 11 2 כוסות של מוס אגוזי לוז שוקולד על פני השטח של העוגה לקצה של שלושה הצדדים, משאיר על שטח 1 אינץ ' לאורך צד אחד ישירות מולך (ראה תמונה). תאזן את המילוי. מקררים את המוס שנותר, מכוסה.
החל בצד 17 אינץ ' מולך, באמצעות נייר קלף כדי לעזור לך, לגלגל את העוגה לכיוון הצד השני, לחלוטין סוגר את המילוי (ראה תמונה). ודא כי אתה לא מגלגל את הנייר לתוך העוגה. הכנס את הנייר סביב העוגה מגולגל כדי לאבטח (ראה תמונה). השאר את העוגה על המחבת ומקרר עד המילוי הוא מוצק, לפחות 2 שעות, עד לילה.
כדי לשרת, להסיר את העוגה מהמקרר ולגלגל מתוך הנייר על משטח מוצק. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך חתיכה אלכסונית 2 אינץ ' מכל קצה. עם קצה כוכב #3 מצויד לתוך שקית מאפה, צינור 10 או 12 רוזטות של מוס מרווחים באופן שווה על פני קצה העוגה. אבק עם סוכר מנופה. בזהירות להעביר מגש הגשה ומקרר עד הצורך. כאשר מוכן לשרת, לחתוך 10 או 12 חלקים. תעביר את המוס שנשאר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA