קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Sachertorte

Sachertorte
Sachertorte עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", זיגוג שוקולד, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sachertorte, Sachertorte, ו Sachertorte (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הטורט: למקם מתלה במרכז התנור וחום עד 204°. חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ ' בשורה התחתונה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. אבק את הצדדים של המחבת עם קמח לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בחלק העליון של דוד כפול מעל חם מאוד, אבל לא רותח, מים, או במיקרוגל בעוצמה בינונית, להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
הסר מהחום או מהתנור, ולתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל עומד eavy-חובה מצויד להב ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 1 inute. במהירות נמוכה, לנצח את הסוכר ' ממתקים. להחזיר את המהירות בינונית גבוהה להכות עד אור בצבע ומרקם, על 2 דקות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, משפשפים את הצדדים של הקערה. מקציפים את השוקולד והוניל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הכה את החלבונים ביצה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות גבוהה רק עד שהם יוצרים פסגות רכות, מבריקות. אל תפרזי. מערבבים על רבע מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד כדי להאיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים, משאיר כמה גחליליות גלויות של לבנים. מנפים חצי מהקמח על תערובת השוקולד, ומקפלים פנימה עם מקצף בלון גדול או מרית גומי. חזור עם שאר הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. (העוגה תהיה הכיפה במרכז.) מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר את הצדדים של המחבת, ולהפוך את העוגה על המדף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את הנייר ולפנות מחדש על מדף אחר כדי להפוך את צד ימין למעלה. מגניב לגמרי.
10
כדי להרכיב: באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את החלק העליון של העוגה כדי להפוך אותו ברמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
חותכים את העוגה אופקית לשתי שכבות שוות.
12
מניחים שכבת עוגה אחת על קרטון 8 אינץ ' עגול.
13
מברשת החלק העליון של שכבת העוגה עם זיגוג משמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי מברשת שוב.
15
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
להעביר את העוגה מתלה תיל להציב מעל מחבת ג ' לי רול מרופד בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
בואו להתקרר עד הזיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
הפוך את זיגוג שוקולד (זה חייב להיות טרי וחם).
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
19
יוצקים את כל זיגוג שוקולד חם על גבי העוגה. באמצעות מרית קיזוז מתכת, בעדינות להחליק את הזיגוג על העוגה, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים, להיות בטוח כי זיגוג לחלוטין מעילה את העוגה (תיקון כל כתמים חשופים עם המרית ואת הדובדבן כי יש טפטף). מגניב עד זיגוג הוא בקושי להגדיר, ולאחר מכן להעביר את העוגה לצלחת הגשה. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
הסר את העוגה מהמקרר על 1 שעה לפני ההגשה.
21
כדי לשרת, לחתוך עם סכין חדה טבולה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מגישים עם מנה גדולה של קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1
העוגה יכולה להיות מוכנה עד 2 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל עוגה אטום בטמפרטורת החדר.
1
מרכיבים איכותיים באמת לעשות את ההבדל בעוגה זו. שוקולד ולרונה הוא מושלם בגלל הטעם הכהה, כמעט מריר שלה. עבור האותנטיות ביותר, לחפש את המותג האוסטרי D ' Arbo משמש משמר ורום אוסטרי Stroh עבור זיגוג.לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להיות נדיב עם זיגוג משמש — לא לפספס נקודה, ולתת הרבה לשקוע לתוך העוגה לפני שאתה שופך על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דבש הדריםדבש הדרים
2
מתוך הספר Kaffehaus: הקינוחים הטובים ביותר מן caf הקלאסי¿של וינה, בודפשט, ופראג על ידי ריק רוג 'רס ©2002published בשנת 2002 על ידי קלרקסון פוטר/מו" לים, חבר קבוצת הוצאת הכתר, חטיבה של Random House, Inc.