קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo)

Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo)
המתכון Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo) מוכן בעוד כ-24 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4528 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 132 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית (sfincione), פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, ו פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים קמח, מלח ושמרים לקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים שמן זית ומים ומערבבים בכפית עץ עד שלא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה רטוב למדי. אין להוסיף עוד קמח. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 12 שעות ועד 3 ימים. בעוד הבצק מותסס, להפוך את פירורי הלחם ורוטב (שניהם יכולים להתבצע קדימה).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הפוך את פירורי הלחם: להתאים מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מורחים פרוסות לחם על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד יבש לחלוטין, כ -30 דקות. לשבור את הלחם לחתיכות מחוספס עם הידיים ואז להעביר מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מוסיפים שמן זית וגבינה ומעבדים לאבקה עדינה. להפריש עד מוכן לשימוש. פירורי לחם ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1
מחממים שמן זית ובצל במחבת sautée ישרה גדולה על חום גבוה בינוני עד רוחש. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום זהוב עמוק, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים אורגנו, פתיתי פלפל אדום, אנשובי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ואז להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אדום עמוק, עשיר ועבה, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד. רוטב ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
כאשר מוכנים להרכיב, מניחים אבן אפייה ישירות על החלק התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
יוצקים חצי שמן בתחתית תבנית אפיית אלומיניום מעוטרת. בזהירות להסיר את הבצק מהקערה וליצור אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את שאר השמן על החלק העליון ואת המעיל עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. הבצק צריך להתפשט בעיקר כדי למלא את המחבת. בעדינות למתוח ולעצב אותו כדי למלא את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
תן לעלות עוד 30 דקות.
9
בזהירות להפיץ שכבה נדיבה של רוטב בתוך 1/4 אינץ ' של הקצוות של הבצק, דואג לא לרוקן את הבצק יתר על המידה (ייתכן שלא צריך את כל הרוטב). הרוטב יתפשט טוב יותר אם הוא מותר לבוא לטמפרטורת החדר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מוסיפים שכבה של גבינה מגורדת. למעלה כל המשטח העליון עם פירורי לחם גביני (ייתכן שלא צריך את כל הפירורים).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
טפטוף עם עוד שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12
אופים ישירות על האבן עד העליון הוא חום זהוב התחתון הוא פריך תוסס כאשר אתה להציץ עם מרית מתכת, על 25 דקות בסך הכל, סיבוב פעם אחת חצי דרך דרך דרך בישול.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
הסר מהמחבת באמצעות מרית מתכת דקה ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מגישים באופן מיידי.