Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo)
המתכון Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo) מוכן בעוד כ-24 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4528 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 132 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית (sfincione), פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, ו פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים קמח, מלח ושמרים לקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים שמן זית ומים ומערבבים בכפית עץ עד שלא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה רטוב למדי. אין להוסיף עוד קמח. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 12 שעות ועד 3 ימים. בעוד הבצק מותסס, להפוך את פירורי הלחם ורוטב (שניהם יכולים להתבצע קדימה).
מוסיפים אורגנו, פתיתי פלפל אדום, אנשובי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ואז להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אדום עמוק, עשיר ועבה, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד. רוטב ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)
4
כאשר מוכנים להרכיב, מניחים אבן אפייה ישירות על החלק התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
יוצקים חצי שמן בתחתית תבנית אפיית אלומיניום מעוטרת. בזהירות להסיר את הבצק מהקערה וליצור אותו לכדור.
יוצקים את שאר השמן על החלק העליון ואת המעיל עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. הבצק צריך להתפשט בעיקר כדי למלא את המחבת. בעדינות למתוח ולעצב אותו כדי למלא את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
תן לעלות עוד 30 דקות.
9
בזהירות להפיץ שכבה נדיבה של רוטב בתוך 1/4 אינץ ' של הקצוות של הבצק, דואג לא לרוקן את הבצק יתר על המידה (ייתכן שלא צריך את כל הרוטב). הרוטב יתפשט טוב יותר אם הוא מותר לבוא לטמפרטורת החדר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מוסיפים שכבה של גבינה מגורדת. למעלה כל המשטח העליון עם פירורי לחם גביני (ייתכן שלא צריך את כל הפירורים).