קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

Shells 'n' Cheese מופלאים

Shells 'n' Cheese מופלאים
Marvelous Shells 'n' Cheese דורש כ -55 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 837 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינה עיבוד, שמנת מרוכזת של מרק בצל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54% . מתכונים דומים: קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב שלוש גבינות , קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב שלוש גבינות וקליפות שלוש גבינות .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול, מערבבים גבינת תהליך וחלב; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש. מערבבים גבינת קוטג' ומרק.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
3
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב הגבינה; מערבבים עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים תערובת גבינה מקסיקנית. לזרוק פירורי לחם עם חמאה; מפזרים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים מיד.
8
או לפני האפייה, מכסים ומקפיאים את התבשיל עד 3 חודשים.
9
לשימוש בתבשיל קפוא: מפשירים במקרר למשך הלילה.
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
11
אופים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®