תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו מתוק מעושן צלעות בשר קצר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1266 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלס ברוטב adobo, פלפל קאיין, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, צלעות בקר מטוגנות עם גריסים חזרת גביני ורוטב פורטר חמוץ מתוק, ו צלעות בקר קצרות.
הוראות
1
מניחים את כל המרכיבים למעט הצלעות בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מניחים את הצלעות בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולסדר אותם בשכבה אפילו. באופן שווה לשפשף את תערובת התבלינים על כל הצדדים של הצלעות ולכסות את המנה עם רדיד אלומיניום. (בשלב זה, אתה יכול לצלות את הצלעות מיד, אבל עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם, לקרר אותם עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8 חבלי שוש טוויסט שחור
3
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. (אם שפשפת את הצלעות מראש, להסיר אותם מהמקרר ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
3
מוסיפים את שאר החומרים, מקציפים לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הטעמים התמזגו והרוטב צמצם לכ -2 1/2 כוסות, כ -30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
2
מניחים את הצלעות על הגריל ומברישים אותם עם חלק מהרוטב. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים על החלק התחתון של הצלעות, על 5 דקות. סובב את הצלעות, מברשת עם רוטב, לכסות, ולבשל עוד 5 דקות. הפוך ומברשת כל 5 דקות עד שהרוטב התעבה ויצר זיגוג והצלעות מחוממות דרך, כ -20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
3
מעבירים את הרוטב הנותר לקערת הגשה ומגישים עם הצלעות.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.