Spareribs מתוק ודביק עם אטריות מטוגנות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Spareribs מתוק ודביק עם אטריות מטוגנות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך רוטב סויה, זנגביל, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו אטריות עוף מתוקות ודביקות, Spareribs הסיני דביק, ו צלעות חזיר דביקות מבושלות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה להקציף יחד את כל החומרים למרינדה.
חותכים את spareribs לצלעות בודדות ולשים בשקית ניילון resealable.
יוצקים את המרינדה לתוך השקית ולזרוק למעיל.
שים את התיק לתוך קערה גדולה ומקרר לתת לרבד במשך 2 שעות לפחות או כל עוד לילה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
הסר את הצלעות חילוף מן המרינדה ולסדר על תבנית אפייה, לכסות בנייר כסף לתקוע חורים בסכל כדי לפרוק. שמור את המרינדה.
אופים עד הצלעות מכרז, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, יוצקים את המרינדה השמורה לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים את התערובת עד עבה, על 30 דקות. תניח בצד.
לאחר 1 1/2 שעות, להסיר את רדיד מן spareribs ולהעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F. למרוח את הצלעות עם המרינדה מופחת צלי בתנור במשך 5 דקות. הפעל ו למרוח את הצלעות שוב עם הרוטב הנותר לצלות במשך 5 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולסדר את הצלעות על מגש הגשה.
מגישים חם עם אטריות מטוגנות.
חום 1 כוס שמן קנולה בסיר כבד בינוני, עד כ 350 מעלות F.
חותכים את עטיפות wonton לרצועות רחב 1/2 אינץ'. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב ולנקז על צלחת מרופדת בשקית נייר חומה או מגבות נייר.