קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס

Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרינדה, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף צלעות כבש עם סלט תירס. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. אם יש לכם גרעיני תירס, סוכר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספייס שפשף צלעות כבש הויסין עם סלט בוק צ'וי בגריל, צלוי צלעות כבש משופשפות, ו ספייס שפשף צלעות כבש עם רוטב ענבים-שקדים פורט Harves (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חומץ, סוכר, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה ומערבבים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים בצל אדום ונענע ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
ממיסים חמאה במחבת 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים תירס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הגרעינים הם חמים מאוד אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
להעביר תירס לקערה הגדולה עם בצל אדום, ולזרוק עד שהכל מצופה באופן שווה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים יחד garam masala, קאיין, 1/2 כפית פלפל שחור, ו 2 כפיות מלח בקערה קטנה. לשפשף צלעות כבש עם 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גארם מסאלהגארם מסאלה
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים צלעות משני הצדדים עם תערובת התבלינים, ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי לשפשף את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף כמה שיותר צלעות כבש שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים עד השחמה על הקרקעית, 2 עד 3 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
10
להסיר ולהניח בצד. חזור על התהליך עם כל צלעות שנותרו.
11
מחלקים את תערובת התירס וצלעות בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
מגישים באופן מיידי.