המתכון המסורתי Sukiyaki (סיר חם בשר יפני) יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 816 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר, דשי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני), בשר בקר וירקות יפני חם סיר (Sukiyaki), ו בשר Sukiyaki חם סיר-הריס סאלט יפנית חם סירים Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו את מירין, סאקה, דאשי וסוכר לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפני
2
הסר מחום ושמורה.
3
מסדרים בשר וטופו על מגשים נפרדים (או צלחות ערב) לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. מסדרים פטריות, בצל, בצל ירוק ובוק צ ' וי על מגש הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בוק צ ' וי.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רוטב סויה 1 כף שומשום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
יש לשטוף את האורז במסננת בסדר עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים בסיר קטן ומכסים עם 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום נמוך לכסות עם מכסה הולם הדוק. קיטור עד שכל המים נספגים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הגדר מבער בוטאן או צלחת חמה חשמלית, ולהצית בזהירות.
7
מניחים תחתית עבה, מחבת צדדית נמוכה מעל צורב ויוצקים בתערובת רוטב. להביא לרתיחה
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחלקים אורז בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מניחים מגשי מרכיבים סביב מבער ומבשלים כפי שאתה אוכל על ידי העברה מרק רותח ובישול כדי doneness הרצוי. אם תרצה, לשבור ביצה לתוך קערה נפרדת, להכות ולהשתמש לטבול מהביל מרכיבים חמים לתוך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.