Sweet 'n' Smoky Kansas City Ribs לוקח בערך שעה ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 1305 קלוריות , 59 גרם חלבון ו -70 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שבבי עץ מושרים, חמאה, צלעות חזיר לתינוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: Smoky Baby Back Ribs , סלט בטטה מעושן צ'יפוטלה , ומרק שעועית שחורה מעושנת עם בטטה וקייל .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, החמין, התבלינים ועשבי התיבול; לשפשף על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
כל שמיר טרי טחון, מרווה וכוסברה
2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
צלעות גב חזיר (בערך
2
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
3
מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
הוסף 1 כוס שבבי עץ ספוגים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
5
מניחים צלעות בתבנית חד פעמית בנייר כסף. צולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוציאים את הצלעות מהתבנית ומניחים על רשת הגריל מעל תבנית לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
הוסף את שארית שבבי העץ. צולים 30 דקות יותר, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
בינתיים, בסיר קטן מטגנים בצל בשמן וחמאה עד לריכוך. מערבבים את הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר ועשבי התיבול; מבשלים ומערבבים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
כָּתֵף
(65 עוגיות)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
9
מוסיפים רוטב ברביקיו. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות. לבסס צלעות עם רוטב; צולים במשך 10-15 דקות או עד שהבשר רך, הופכים ומזלפים מדי פעם.