קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

Tabbouleh

Tabbouleh
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח מידל, אז תנו הזדמנות ל Tabbouleh. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כמון טחון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: Tabbouleh, Tabbouleh, ו Tex-Mex Tabbouleh.

הוראות

1
שים את הבורגול בקערה גדולה ויוצקים במים החמים. מכסים עם צלחת או ניילון לעטוף ולתת לעמוד על 30 עד 45 דקות כדי rehydrate.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים במסננת, לחיצה עם הגב של כף עץ לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בקערת ערבוב, לשלב את העגבניות, בצל, מלפפון, פטרוזיליה, ונענע. לזרוק את הסלט היטב כדי לשלב את החומרים; העונה עם כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיף את הבורגור; להרטיב עם מיץ לימון ושמן זית. מקפלים הכל יחד כדי לשלב את החומרים. הטעם ישתפר אם הטאבולה יישב במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בורגולבורגול
5
מגישים בטמפרטורת החדר.