קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן

The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן
The Food Matters Cookbook': Mark Bittman ' s New Crab Cakes is a חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שורש סלרי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: The Food Matters Cookbook': חריף אורז מטוגן עם נבטי שעועית, עוף ובוטנים, פרויקט ענייני המזון: עוגות גרליקי אדאמה, ו תירס מרק ביטמן.

הוראות

1
מערבבים יחד את בשר הסרטן, שורש סלרי, ביצה, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
CeleriacCeleriac
בשר סרטניםבשר סרטנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
הוסף מספיק פירורי לחם כדי לאגד את התערובת רק מספיק כדי ליצור עוגות כי לא לפצח בקלות רבה מדי; להתחיל עם 2 כפות ולהשתמש יותר אם אתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3
אם יש לך זמן, לקרר את התערובת לפחות 30 דקות או עד כמה שעות; זה יהיה קל יותר לעצב. בינתיים, לשלב את המיונז, חרדל, מלפפון, פלפל, בצל ירוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים מלח ופלפל ומערבבים עד מעורבב היטב; מקררים את הרוטב עד שאתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ומערבבים באבקת הקארי אם אתם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מחממים מחבת גדולה (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה במשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את השמן וחום עד שהוא מנצנץ. לעצב את תערובת בשר הסרטן לעוגות 1 אינץ ' עבה, לדלות כל אחד בקמח, ולבשל, התאמת החום לפי הצורך ולהפוך פעם אחת (בעדינות רבה), עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. (עבודה בקבוצות אם אתה עושה עוגות קטנות; אתה לא רוצה לצופף את המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם טריזי לימון ואת התענג חרדל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו