קושיקל
מוכן ב6 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

Tomatillo-סלסת בצל אדום

Tomatillo-סלסת בצל אדום
Tomatillo-סלסה בצל אדומה עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 41 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם מיץ לימון, קליפת לימון, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם Tomatillo-סלסה בצל אדום, 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
שילובים טעמים
3
זה סלסה בהשראה לטינית, אשר עשוי בעיקר בצל אדום קצוץ, tomatillos קצוץ, מיץ לימון, ושמן זית כתית, לוקח מעט זמן ומאמץ להכין. זה טעים ורב תכליתי מספיק כדי לשרת מעל עוף בגריל וסטייק או עם טאקו ו fajitas. עבור וריאציה טרופית, לנסות להחליף אננס קצוץ עבור tomatillo.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
עוף בגרילעוף בגריל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
Dientes De AjoDientes De Ajo
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.