אם יש לכם קרקרים שוקולד, שוקולד חצי-מתוק של בייקר, ליקר בטעם קפה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits, Tiramisu Parfaits, ו Tiramisu Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
1
להזמין 2 דבש grahams לקישוט. לרסק הנותרים דבש grahams; מקום בקערה קטנה. לרסק שוקולד grahams; מקום בקערה קטנה נפרדת. מערבבים 1 כף. חמאה לפירורים בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות. להתמזג ליקר. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
(מקרטון)
4
כפית דבש פירורים לתוך 8 כוסות יין; לכסות עם תערובת גבינת שמנת ופירורי שוקולד גרהם. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
בינתיים, לשבור כל אחד 2 שמורות דבש grahams לתוך 4 מלבנים; מעיל עם שוקולד חצי מתוק. להכניס למקרר עד המשרד. לקשט כל אחד עם שוקולד לבן כדי לדמות טוקסידו; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר או לקרר עד המשרד.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.