קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

Val של הבית עשה גבינה עם שום קאיין

Val של הבית עשה גבינה עם שום קאיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גבינה תוצרת הבית של ואל עם שום קאיין. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 153 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. . גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מיץ לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צפון וודס אין לחם שום גבינה - זה הולך כל כך טוב עם קערה של מרק תוצרת בית, סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה - רוטב גבינה כחולה לא צריך להיות נרכש בחנות, אתה יכול לעשות את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית, ו Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול מאוד במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים סיר נירוסטה, cheesecloth, כף נירוסטה גדולה, מסננת, מלקחיים במים. מביאים מים לרתיחה. מרתיחים כלים במשך 10 דקות כדי לעקר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
להעביר פריטים מעוקרים למשטח נקי, לנקז מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
יוצקים 2% חלב וחמאה לסיר המניות המעוקר, ומניחים מעל חום בינוני-נמוך. לאט לחמם את החלב ל 180 עד 185 מעלות F (80 עד 85 מעלות C), תוך ערבוב כל הזמן. לגרד את תחתית הסיר כמו מחממים חלב כדי למנוע חריכה. כאשר החלב הגיע לטמפרטורה הנכונה, להסיר מן החום. מאוד בעדינות לערבב את מיץ לימון, ולתת את החלב מגניב 100 מעלות F (38 מעלות C). גבינה לבנה תפריד בין מי גבינה צהובה-ירקרקה. אין לערבב יתר או להתסיס כדי לשמר את curds.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
עם כפית מחוררת, להעביר בעדינות את הגבינה מצופה מצופה. לאסוף 4 פינות של cheesecloth, ולקשור לתוך צרור. לתלות את הצרור מעל הכיור מהברז או ידית ארון מטבח; לאפשר לטפטף כמה שעות עד גבינת גבינת גבינת צ ' יפס הם קרים ולחים אבל לא ספוג רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגושמתגבינה מגושמת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מניחים את הגושים לתוך קערת ערבוב, ומערבבים עם מלח כשר, אבקת שום, ופלפל קאיין עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף על 12 על ידי 18 אינץ ' על משטח עבודה. כפית את הגבינה לאורך צד קצר יותר של הפלסטיק, ולאסוף את קצה לעטוף לגלגל את הגבינה לתוך גליל הדוק. לסובב את הקצוות סגורים לצרף את הגבינה בפלסטיק; לקרר עד מקורר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות