Zimtsterne (כוכבי קינמון)
אם יש לך שקדים טחונים, גרידת לימון, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות כוכב קינמון (Zimtsterne גרמנית), כוכבי קינמון, ו כוכבי קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז 2 וקו מגש אפייה גדול (או 2 קטן יותר) עם אפייה קלף.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה ולהשתמש מיקסר חשמלי לטאטא עד קצף.
מוסיפים את מיץ הלימון ומקציפים שוב עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
לאט לערבב את הסוכר הדובדבן ולהמשיך לטאטא עד התערובת נוקשה.
הסר כרבע מתערובת המרנג והנח בצד לשימוש לציפוי.
שים את השקדים, קינמון, ג ' ינג ' ר וגלידת לימון בקערה עם מרנג ומערבבים כדי ליצור בצק נוקשה, דביק מעט.
כדי ליצור את הכוכבים, לשים את הבצק על פיסת קלף אפייה מאובק קלות עם סוכר ואבק את החלק העליון של הבצק עם סוכר, מדי.
מניחים גיליון קלף שני על גבי הבצק ומתגלגלים לעובי של כ-0.5 ס " מ (הבצק קצת דביק, כך שהקל יותר לגלגל את הקלף). לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהשתמש חותך 5cm בצורת כוכב לחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר.
מניחים אותם על מגש האפייה מוכן שלך.
באמצעות תערובת מרנג שמורות, להפיץ כמות קטנה על גבי כל עוגייה, המכסה את כל החלק העליון ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה טיפות של מים כדי להפוך את מרנג קצת יותר קל להפיץ.
שים את המגש בתנור ואופים במשך 12-15 דקות עד מרנג מוגדר אבל לא השחמה. אפשר להתקרר באופן מלא לפני אחסון במיכל אטום עד 2 שבועות.